Tarinamme

Honest Cooking

Olimme unelmoineet ravintolasta useamman vuoden. Kun löysimme sen oikean tilan, toimme iltaravintoloiden keittiöistä huippukokit tekemään laadukasta lounasruokaa. Miksi? Koska Sinä ansaitset arjen gourmet-elämyksiä myös lounasaikaan.

Tarjoamme suomalaisia suosikkeja sekä tunnettuja klassikkomakuja maailmalta. Maista meillä parasta mahdollista intialaista voikanaa, italialaista Pollo Limonelloa tai tule perjantaiburgerille. Estherin lasagne on jo ihan oma käsitteensä pasilalaisten keskuudessa – kuin myös käsintehdyt kasvispiffimme.

Ideana on tehdä käsityönä 99,9 % ruoasta. Panostamme suomalaisiin raaka-aineisiin. Pitkän linjan ammattilainen, keittiömestari Lari Timonen johtaa keittiötä lempeästi ja määrätietoisesti. Jatkuvasti osaamistaan päivittävä, viimeisimpänä PerhoPro:ssa opiskellut Egle Allikivi vastaa salitoiminnasta.

 

Omistajat Elina ja Samir El Amrani tuovat Estheriin omaa arvokasta kokemustaan iloisesta asiakaspalvelusta, tapahtumatuotannoista sekä finanssialalta. Tervetuloa herkulliselle lounaalle – arjen gourmeta, Sinulle!

Waiter with Mask